Projektarbetet

Börjar komma någon vart känner jag. Har hittat en massa fakta kring arbetet, men tyvärr så fastnar jag på formatmallar, stycken och rubriker. Det är ju inte så viktigt just nu men jag kan INTE låta bli att greja. Det är perfektionisten i mig som talar :P

Resten utav skolarbetet....flyter på..neeeee, har så himla svårt att koncentrera mig just nu..det går bara inte. Blir helt arg på mig själv!!!

Jag har så mycket tankar i huvudet nu att jag snart exploderar om jag inte får utlopp för det. Bland de saker som finns på min "to do list" så är det min stora 30-års fest som jag inte vet hur jag ska göra med....meeeeen inbjudningskorten är på väg såå nu är det kört. Ni kan ju kolla brevlådan ;)

Jag har bjudit cirka 40 personer, mer får inte komma. Det har jag som fattig student inte råd med HAHAHAHA!!
Mamma kan nog inte komma, beror på hur hon mår och det är helt från dag till dag. Hon har tappat massor med hår nu. Men...hon är så rolig, det är inte det som är själva bekymmret utan att hon har en ärrig och knölig skalp. Jag skrattade åt henne och sa att hon skulle se ut som en tuff-Harley Davidson-knutta som jobbat på cirkus och då blir man ärrig...hon tyckte att jag var knäpp =D Hon grät inte denna gång i alla fall och det tycker jag e skönt för jag får så himla ont i själen när min mamma gråter...det är bättre när hon skrattar och hon gör det mer och mer. Det gör mig glad!

Vet ni vad som gör mig glad annars? Musik, kan inte gå en dag här hemma utan att det är musik på. Underbara vänner blir jag också glad av och jag har en del som sätter extra krydda på vardagen =)
Berättade för en vän idag att jag tappade framsidan på badkaret rakt över min tå i går kväll (faaaaaan vad ont det gjorde, trodde jag skulle svimma och tån gå av).

Då "sa" min vän: meeeeen Joanna, hur lyckades du med det? Jag gjorde det på fyllan en gång, men du var väl knappast full då?
*Garvar* nää hon hade helt rätt i det. Så går det när man ska leta efter en halkig tvål i badkaret hiihiiiii!!!!

Ooooh gotta go, Susannes dotter Jennifer ska vara med på tv...måste kolla!

Fridens // Jojjo

En vinnande trend

Varför sluta när man ligger på topp??
I morse låg han här i stället, kan inte svära på att det INTE fanns matrester i slasken =)

Sötkisse!

Åh, vad jag skrattade =)

Vilken morgon. Jag stapplade upp kl 7 i morse med en nackspärr värre än en frusen glasspinne. Det smärtar mig när jag kliver över tröskeln in till badrummet och när jag ska sätta mig på toa ilar det i hela ryggen.

Jag vevar med ena armen efter papper och efter mycket om och men är jag klar.
Jag reser mig upp och ska tvätta händerna och då ser jag, det som gjorde min dag. Och jäklar vad jag skratta, helt hysteriskt.
Faaan så ont det gjorde men det var det värt =D


Tiger i sitt esse



RSS 2.0