Back from cold-mans-land!!


Efter en 8 1/2 timmes resa från kalla Östersund är jag hemma igen, trött och heeelt slut men jag lever =)
Det är jättefint i Ö-sund med massor av snö en riktigt mysig liten stad. Tyvärr går det uppför var man än går så jag som har astmatsika besvär frustar som en älg.

Ialla fall så gick lektionerna och provet bra. Vi var bara 5 st i klassen där eftersom det var vi som var sjuka på den ordinarie tiden vi skulle dit. Men det var jättemysigt och vi fick massor med bra information. Bland annat mycket info om foldern som ska göras innan projekt arbetet. Nu förstår jag bättre och vet precis vad jag ska skriva om och det känns jätte kul!
Bilden som jag lagt ut här är en del av min inspiration. =)

Nästa resa till Ö-sund blir i maj och då borde snön vara borta men jag tänkte ta med mig kameran och lägga ut lite fina bilder här.

Nice weekend to you all!

// Jojjo

Har jag kommit på det??

En tanke slog mig idag när jag funderade på min morfar som var dement.
Han var alltid ung till sinnet och sprallig som en liten pojke. Då kom jag på sjukdomen Progeri, som inte är jättevanlig men den finns där.
Jag tror att det är 1 barn på 8 miljoner som drabbas och det innebär att kroppen åldras i förtid. Barnen som inte blir mer än 12-15 år ser ut som små tanter och farbröder. Verkligen jättehemsk, men intressant hur det kommer sig att en kropp kan bli så.

Nu tror jag alltså att jag kommit på vad mitt projekt ska handla om!! =)
Ska bara spåna lite mer på idé skissen och hur jag ska lägga upp arbetet.

WOHOOO!! Fredagen är räddad!

Piss och kräm/ Jojjo

Meeeeeen!!!

Meeen vad är detta? Jag kommer inte på något att skriva om. Jag grubblar och grubblar.
Som tur är är jag inte ensam. Har sett att det är flera i min klasss som inte kommer på något. Jag har ju till vecka 9 på mig. Men va faaaaaaaan.

Måste samtidigt jaga LIA-plats 2. Ingen jag har hört av mig till har någon skrivplats. De får ju för helvete gratis arbetskraft!! Puckon!!

Ännu en idélös dag.....

Suck!!!!


Hallå!

Har fått veta att denna sida ska vara som en dagbok för det gigantiska projektarbete som jag ska komponera ihop innan min studietid är över.

Jag säger bara HJÄÄÄÄLP!!!

Vad i h****** ska jag skriva om då?? Jag har ingen som helst idé. Man ska till och med göra en folder på idén och upplägget, JESUS!!

Fick några tips av mina nära och kära
Mamma sa: Teenage ninja turtles!
Min man sa: Katter, det gilar ju du!
Min syster sa: Skriv om alla jävla läkare som gör onödiga undersökningar.

Hmm, tack kära familjen för alla jättebra förslag *ironisk*.
Detta hjälpte ju sååå mycket :S

Det kanske kommer.

Godkväll!!

RSS 2.0