Nu händer det grejer!

Jag har sökt ett X antal kurser för att få bredare kunskap inom administration. Jajjebrajje, efter det kommer jag nog kunna jobba som vårdadministratör också. Känns skönt att få något attt göra för det finns fan inga jobb att söka!! Jag har ringt runt till en massa ställen men alla har redan vikarier också...faan. Jajja nu gör jag det här så får vi se.

På lördag ska vi på 50-års fest. Min morbrors fru har öppet hus så vi ska sova hos min mamma. Kommr bli svårt med maten, har ingen aning om vad som bjuds. Jag kan ju äta det jag får men det största problemet är nog om de blandar kött och icke laktosfritt. Jajja vatten går också bra att leva på =D En kväll i alla fall.

Ohhh, läste på min kompis Carolas blogg om att hon opererat bort en leverfläck. Hon beskev i detalj hur det lät när de klippte bort den...huuuuaa fy faan. Nu kom minnesbilderna och ljuden tillbaka när jag opererade bort min. Men bra att det kan ta bort skiten =).

Märks att det börjar bli kallt nu. När man öppnar balkongen här hemma springer katterna runt som om de har senap i röven ha ha ha.

Svinkallt =)


Jag har beställt en höstjacka, men det dröjer innan den kommer. Tokasnygg är den!


Meningslös information: Fan vad äckligt det är med järntillskott i brustablettform. Lägg till svartvinbärssmak och jag nästan pjukar blääää!!

Adios!

När man minst anar!

I dag är det full rulle, städar som en tok. Badrummet från topp till tå, kylskåpet och sen frosta av frysen. Måste göra saker. Håller på att bli smått galen av att gå hemma. Jag har läst böcker, gått ut på promenader, gymmat m m. Är rätt trött på att göra det hela tiden. Känns inte som livskvalité.

Känns förresten som om det är något på gång, har nästan svimmat flera gånger :S för lite kolhydrater kanske, jag vet inte. eller för lite vatten kanske...näää en vuxen människa ska inte dricka mer än 2 liter per dag, mer om man har influensa och jag dricker tillräckligt..tror jag....äh fan jag vet inte.

Snart ska jag på 60-års kalas, det ska bli kul. En kompis till mig....ja en kompis =), har öppet hus och ska bjuda på mat och grejer. Oj, måste nog påminna henne om min mage som verkar innehas av en 92-åring ha ha ha.

Nu måste jag fortsätta, maken skulle sluta tidigare idag och jag måste hinna klart med alla bestyr!

Ciao!

P.s Jag blev helt chockad härom dagen. Min syster i Australien (vi har aldrig dragit jämt), sa något som hon aldrig någonsin sagt. Hon har enbart sagt fula och elaka saker till mig genom hela vår uppväxt. Men som en blixt från en klar himmel sa hon: Du är den vackraste i vår familj, både till utseendet och din personlighet. Sen kunde hon inte prata svenska länge och fortsatte på engelska. Youre eyes are to die for and you are more beatiful than Venus of god´s.
Jag ramlade av stolen och är fortfarande i chock, trodde jag aldrig. Men det var väldigt gulligt sagt. Tack syster!


Livet är bra orättvist…

I dag har jag bölat, jajjebrajje som aldrig förr. Småsnyftat har jag gjort ända sedan jag fick min mens, man blir ju lite känslosam då. Men idag kom allt över mig. Jag är så jävla less.


Hur man än gör så bråkar a-kassan. De fattar visst inte hur beroende man är av pengar…hur någon är det vare sig man har jobb eller inte.
För över en vecka sedan skickade jag in en kopia på mitt anställningsbevis, a-kassan begärde det av mig.

I dag såg jag att det stod NOLL kr i utbetalningen…SHIT!! Jag mailade en (ursäkta språket) jävla kärring som sa att det inte fanns några nya handlingar. Jag fick panik, men kollade på min sida och det fanns ju där, kom in den 3:e. Då mailar hon igen och säger att det är fel papper…men HALLÅ!!! När jag svarar att det var exakt det pappret de begärde av mig svarade fanskapet inte…då blev jag lack!! Jag ringde argt upp a-kassan och fick prata med en urtrevlig kille som sa att:


- Jo, vi ser det pappret men tyvärr är det fel papper.

- Ursäkta att jag låter upprörd men varför i helvete kunde hon inte säga det från början och meddela mig så jag slapp vänta i onödan??

- Det kan man undra, men jag ska dra min kollega i örat.


Då skrattade jag. Men de kan i alla fall inte garantera att jag får några pengar denna månad. Så kul! Inga jobb finns det att söka heller. Alla tankar snurrar och jag är skitless på allt verkligen. God knows we need money, lot´s of it.
Nu är det bra mycket skit och kommer säkert vara det ett tag. Jag brukar vara envis och inte ge upp, men nu hänger allt på en väldigt skör liten tråd.


Någon som vill donera en trisslott med garanterad vinst?

//J


RSS 2.0