Nu drar vi!!

Jäddrar vad tiden går fort!! Det har varit 7 hektiska veckor, jobbat som en galning (typ 10 timmar per dag), tränat, promenerat och planerat inför höstens alla bestyr. Har knappt hunnit med och nu är det äntligen semester =D. Nu drar vi till landet i Arboga....typ.
När jag kommer tillbaka till jobbet är alla goa kollegor tillbaka.

Packade det mesta igår och nu är det mat och resten som ska in i bilen. Hela familjen åker =)
I morgon får vi besök av Malin och Janne som eventuellt ska sova över. Vi ska grilla och dricka vin, mysigt!
Någon dag kommer eventuellt min mamma och hennes katt att sova över. Hon har förresten haft lunginflammation, eksem över hela kroppen och blivit ormbiten samtidigt =S
I november åker hon till min syster i Australien, där finns det massor med ormar, hur ska det sluta för barfota damen =P

Har äntligen fått lite bilder från min födelsedagsfest (se nedan).....bara 7 månader senare ha ha.

Nehej, nu har inte jag tid att sitta här….MOT HÄNGMATTAN JIIHOOOOOOO!!!

Ha en underbar sommar!

Mjau!

P.s All slit med träningen har gett resultat, mitt mål är nått för längesen men jag är helnöjd att jag bara minskar ändå. Sammanlagt 8 cm överallt, väger mindre nu än innan jag gick upp i vikt hi hi. D.s


Gun, Ingela, Maria och Carina (jobbarkompisarna)


Jag och min vän sedan 25 år



Hot, hot, hot!!

De e dejligt de, men man stånkar ju och svettas hela tiden ha ha. Denna helg har varit tok lugn. Opererde bort en visdomstand i fredags, DAMN vilken elak borr. Kirurgen slet och drog och det kändes som om han tryckte ner mtt huvud i golvet. Men det gick bra sa han, varnade mig dock för att det var dagarna efteråt som det var värre med......han skojade INTE!!!

Det här är nog det näst värsta som hänt mig! Jag svullnade upp...PANG! Ser ut som Ryan Renolds i filmen Just Friends, innan han går ner i vikt ha ha.
Hela käken är stel och det är en kamp att borsta tänderna. Prata eller äta gå ju inte heller. Jag har sörplat i mig näringsdrycker och mosade fiskbullar. Igår köpte min make barnmatspuréer.....inte så tokigt ändå får jag säga. MEEEN man vill ju tugga och njuta av maten. Jajja, det går väl över snart.

Vår midsommar blev jättemysig, med god mat och lite utflykter. Bland annat åkte vi till Smultronstället i Söderköping, YUM!! Min Broadway med brownieglass, vaniljglass, brownie, marshmallows, varm fudgesås, grädde och nötter var SÅ JÄVLA GOD!!! Godaste glassen jag någonsin ätit. Makens Stjärnskott var också god. Den innehöll sjärnfrukt, gammeldags vanilj, lionglass, grädde, wienernougatglass och kolasås. ÅK DIT!!!!

Lägger in bilder på utflykterna och glassarna senare. Nu ska jag sörpla blåbärspuré =D

Mjau!!

RSS 2.0