Underbart!

I går ringde bitr enhetschefen på mitt nya jobb. Jag fick mitt första schema och de förlängde vikariatet till 31 oktober istället för 31 augusti.....yyyeeeyyh =D
Det ska bli så kul!!!!!!!

Helgen var bra. Träningen gick super. I söndags cyklade jag 26,7 km på 1 timme. Max hastighet var på 49 km/timmen. DAMN vad mina lår värkte men fan vad gött det kändes.
Mannen har blivit riktig shape:ad, sa till honom att han inte bara är biff numera utan biff biff. Då sa han: Då är du lövbiff! HA HA HA =D

Torsdag denna vecka blir det shopping, and lot´s of it, neee bara det som behövs. Fredag får vi främmande som stannar hela helgen. Jag skulle egentligen åkt till Eskilstuna på fredag men det går inte tyvärr. Vi åker en snabbis på söndag och kollar till morsans blommor och hämtar biobiljetterna vi fick av henne.
Kanske blir det en tur till mormor. Hon hade visst ramlat och åkt in till sjukan. Stackarn....hon har varit med om det mesta, hjärnblödning, stroke, hjärtsvikt, hjärtinfarkt, reumatism och har en axel som saknar brosk och hon gnäller inte. Hon bara är. Värsta stålmormorn =)

I dag blir det inte många knop...jo gymmet senare. Värsta stormen ute, men guuud så mysigt det är. GILLART!!

Krambanan


Seg vecka!

Har väntat hela veckan på att min nya chef ska ringa om jag får börja tidigare eller inte. Men icke!
För övrigt har jag gått på en detoxkur denna vecka, klarat 5 dagar, 2 kvar...phu jag är så trött på te, men jag har hållt mig, inget annat förutom det jag ska =)
Träningen har gått super förutom min onda fot som bara blir värre. Har fått en till knöl på den föregående knölen, säger bara AJ!!
Måste fixa ilägg till pjuxen snart, men jag har inte haft råd då de kostar mellan 700-2000kr =S Tror i och för sig att det är lite sent nu när skadan redan är skedd. Blir nog operation som läkaren sa. Hoppas inte..eller va fan! Bara smärtan går bort så blir jag nöjd.

I dag e det fredags städning på schemat, sen gym och sen mysfredag...med te, protetinshake och...te =)
I morgon är det julmarknad i trädgårdsföreningen, det ska vi gå på. Det ska bli mysigt. Hoppas det kommer lite mer snö.

Min jacka har inte kommit ännu, men jag får väl ta många stickade tröjor istället...LOVLEY!


Hej hopp!

Vad trött jag blir på arrbetsförmedlingen!! Klart att de ska strula såhär sista veckorna innan jag ska börja jobba. Jag är avstängd på a-kassan av någon okänd anledning. Gud nåde om jag inte får mina pengar den 25:e, då jävlar i havet!!

I går körde jag järnet efter en vilovecka. Jag var tokladdad och for som en energizerbunny på gymmet ha ha. Jag grinade inte, men nästan. Kändes så skönt och i dag kan jag knappt lyfta en kopp =D

Tvättstugan idag och sen mer övning inför jobbet, jiihooo!!

Peace!


Helt ofattbart!

I måndags (och igår) var jag på arbetsintervju. Jag var såååå nervös. Efteråt kunde jag inte ens minnas vad de frågat och vad jag sagt men det måste ha varit nöjda med svaret eftersom chefen för sekreterarna på akutkliniken ringde igår och sa att det gärna ville att jag skulle börja där!
Nej men vad roligt, vill ni det sa jag. Jag lät som ett fån och rösten gick upp i falsett men hon kuttrade lika mycket, vad roligt att du tycker det är så roligt...ha ha ha =D

Jag bara skrek när jag ringde min man och berättade. Helt otroligt galet glad är jag. Trodde aldrig att jag skulle få ett så bra jobb. Men många har stöttat och trott på mig. Största stödet har varit min bästa vän, min make. Han kom med så fina rosor igår, en för varje månad jag kämpat. ÄLSKADE!

Har fina vänner som stöttat med och jag är enormt tacksam och rörd över det, betyder mycket. TACK Loooliiiiiis =)

Så nu är jag inte längre arbetslös. Jag har ett jobb, en chef, en ljus framtid och PENGAAAAAAAAR! Jag ska börja 6 december, tidigare om en annan behöver vara sjukskriven. Då ska jag ha introduktion och lära mig hur det fungerar där. Detta är ett vikariat som sträcker sig till 31:a augusti 2011, sen får vi se vad som händer. Jag behöver inte bekymmra mig än på ett tag i all fall.

Nu ska jag njuta hela helgen. Jag håller på att bli sjuk känner jag men det gör inget för lilla JAG ska jobba på akutkliniken!






Bra inlägg!!

http://cattasbubbla.wordpress.com/2010/01/24/fet-och-stolt/

Jag är så frustrerad.....

Så jag snart går av på mitten! Jag har sökt så mycket jobb. I Norrköping, Jönköping, Oxelösund, Linköping, Nässjö, Tranås och inget händer.
Jag ringer, mailar och frågar hur långt de kommit i processen. Men allt tar tid. Tid som jag inte har. Jag har 40 dagar kvar på mina a-kassedagar. När de är slut får jag arbeta heltid (måste hitta arbetsplatsen själv) med arbetsstöd från försäkringskassan. "Lönen" är 65% av det jag har nu= INGENTING!!!!!
Jag kan lika gärna flytta ut i en kartong nu för jag kommer inte ha råd med någonting. Även om min man har inkomst så är vi ju ända 2 med 2 behov.
Jag känner mig maktlös, jag kan inte påverka mer och det är såååå frustrerande. En liten strimma av hopp tändes när jag fick svar från ett ställe som Carola tipsa om (TACK RARING), de lät intresserade för de ville ha en ansökan och min CV. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Än så länge har jag bara varit frustrerad och ledsen men igår blev jag helt vansinnig. Jag skrek rakt ut. Var tvungen att ringa min kompis och berätta. Ända sedan jag bytte nummer har det nästan varje dag ringt utlänningar som bryter på svenska eller helt sonika pratar arabiska. De frågar alla efter samma person som uppenbarligen inte vill bli nådd. De slutar inte ringa fast jag sagt att det är mitt nummer nu. När inte de ringer, ringer företag och frågar efter honom och det hjälper ju inte att jag har nummret hemligt eftersom han gett ut det till allt och alla.
Man kan ju tycka då att Tele2 som jag hade abonnemanget hos kanske skulle vänta ett tag innan de gav nummret till någon annan. När jag frågade hur länge de vänta sa de att det väntade 6 månader. TJENA!!
Jag tröttnade på detta och sa upp skiten. Orkar liksom inte vara Ali babas privata sekreterare. Så inom 3 månader skulle jag skaffa nytt abonnemang och nummer. Jag har gott om tid tänkte jag. DÅ STÄNGER DE AV NUMMRET! Jag måste ju för fan kunna använda nummret även om jag sagt upp det!!!!!!!!!!!
Killen jag pratade med fattade visst inte och hade gjort fel så nu får jag en sluträkning på dessa 3 månader.

Always look on the bright side of life.......(Life of Brian)....Jag får nytt abonnemang, nytt nummer och ny mobil =D


RSS 2.0