Lycka!

Just nu besitter jag ett lyckorus jag inte kan förklara. För gudarna ska veta att det inte varit lätt och det är ju långtifrån slut känner jag. Kanske är det solen eller så har jag bara en bra dag.

Förra måndagen var de upp tidigt. Jag var tok-nervös, men allt gick jättebra. Det gjorde ont, men det var det värt =)
Var helt slut på kvällen och somnade i soffan.

Onsdagen den 24/3 var nog den häftigaste dagen i mitt liv (so far). Man kan prata om att göra saker så som hoppa fallskärm, bungyjump, klättra upp på Mount Everest osv. Det är ju sånt man läser om och blir imponerad av. Men det vi gjorde i onsdags är häftigare än alla de sakerna tillsammans och känslan går inte att beskriva. Mer än så kan jag inte skriva.

Just nu segar sig tiden fram, dagarna går lååååååååångsamt och jag är ju inte känd för att ha tålamod att vänta. Men det är exakt det jag får göra nu, vänta!

Jag har ju inte gjort klart de hyllor vi köpte för några veckor sedan. Det ska jag göra idag har jag bestämt mig för. De lär ta lite tid =)

Tala om för någon att den personen gör dig glad!

//Jojjo

Nu är det fan så nära att man kan nosa det i häcken!!

Hej hopp!

Var hos läkaren idag igen och det är så bra som det bara kan bli! Min kropp är såååååå duktig!! =D KrilleBanan tyckte jag var dutig som hade en hel flock av läkare runt omkring mig. Tack sötnos =)
Det var tur att han var med för i dag gjorde det riktigt ont, INTE KUL!!!
Får besked vid lunch om mitt blodprov och vad som sker sen.

Räknade ut när jag kom hem att bara på 2 månader har jag hämtat ut medicin för 11 050:-, ELVA TUSEN FEMTIO KRONOR!!!!! DE E JU HELT GALET MYCKET PENGAR!!!!
Det är ju helt sjukt vad medicin kostar! Tur att man inte måste betala allt själv.

Vore det inte för att jag var så trött så skulle jag måla nu, men promenaden till ICA tog knäcken på mig så nu lägger jag mig på soffan och nannar en stund...natt natt!

//Jojjo


P.s
Läste igår på tv att pajasarna som skriver programtablån tycker att Glamour är Tvål/Drama...ha ha ha =D vaddå tvål????
En annan gång skrev de att Smallville (ung-Superman-serie för er som inte vet) var Äventyr/Resor....hooo hooo jag dör!
Men det bästa av allt var när de skrev att Renegade (åka-motorcykel-jaga-bovar-serie) med Lorenzo Lamas(den såkallade "snyggingen" från Falcon Crest) var Erotik...kl 10 mitt på dagen!!!! Jag skrattade så jag ramlade av stolen. D.s

YESSSSSSSSS!!!!!!!

Var hos läkaren i morse igen och det var helt makalöst! Det var samma läkare som förra veckan och hon skrattade och var hur trevlig som helst....jag höll på att trilla av stolen.
 
Jag fick jättebra besked också så jag studsade iväg =)
Gick till mina gamla arbetskamrater på plan 14 för att fika lite. Sen gick jag en promenad i solen, härligt!!!

Passade på att ringa min syster också, har inte pratat med henne eller mamma på jättelänge men jag har inte orkat. Jag har varit såååå sjukt trött. Går inte att beskriva denna trötthet =(
Dessutom fräste min mamma på telefonsvararen sist hon ringde, hos sa: SKA DU SVARA NÅGON GÅNG ELLER??? Sen skrek hon: JAG LÄGGER PÅ NU!!
Gamla tanten, hon tror nog att vi sitter i samma rum som telefonsvararen och lyssnar när hon pratar in ett meddelande...ha ha ha!

I kväll ska jag hem till en gammal barndomskamrat på fika, vi har bott i samma stad (vi växte upp någon annanstans) i 7 år och kanske hunnit ses 4 gånger. För några månader sedan stötte vi på varandra på stan och det visade sig att vi bott grannar i 4 månader utan att veta om det..ha ha...märkligt!

Jaaaahaaaja, hade inte så mycket mer att förtella =)

//Jojjo

I went down memory lane....å kände mig som 12 år igen =D

I morse när jag tittade på Rachel Ray så hade hon besök av mina gamla idoler, NEW KIDS ON THE BLOCK!!!!!!!
Jag var tvungen att ta bilder som jag sedan skickade iväg till min gamla polare Malle som var lika fånigt galna i dem som jag.
Det visade sig att hon låg hemma och tittade på samma sak.....ha ha ha!
Kändes konstigt att se dem efter 18 år men alla såg ut som det gjorde då förutom en av dem. Ja de e klart de såg äldre ut men min favorit, Jordan var lika snygg som jag mindes.....aaahhhh att få vara 12 igen =D


Min favorit =)


Donnie, Danny och Jordan


Donnie, Danny, Jordan, Jonathan och Joey


FÖRRESTEN......glömde ju berätta att jag på min resa i december stötte på en annan idol till mig. Peter Siepen.
Jag gick fram och frågade och jag fick ta en bild på honom, han stod med en macka i munnen men sa:Självklart! Vill du vara med på bilden? Men jag sa nej, nöjde mig med en bild på honom hi hiiiiiii =D

Min idol


Sol ute, sol inne, sol i hjärta och sol i sinne!

Man blir så jäkla glad av solen. Helt sjukt glad =D Det behövdes kan jag säga.
Skulle vara hos läkaren kl 8 i morse men fick vänta 45 min på att komma in. Idag var det Fru Super-Sur-som-inte-vet-att-man-har-muskler-så-man-kan-le!!!!
Hon hade en elev med sig som jag snällt bad gå ut, hallå...så jävla kul är det inte att smälla upp benen och visa hela musen för främlingar och vet ni??? Hon hade mage å få mig att framstå som konstig. Jag kände mig väldigt liten.
Har inte jag rätt som patient att tycka till om MIN VÅRD??? Fy faaaan jag var så arg att jag välte ett tidningsställ på vägen ut!!
De ska ringa upp mig efter lunch och berätta resultatet....

Jajja, solen botade det humöret. Ringde Carola på min promenad, gumman hon har nog trott det värsta tänkbara men så var det ju inte...nääää =) Kanske blir java på fredag.
Ska träffa en jobbcoach från ManPower på fredag också, det kan bli intressant.

I kväll blir jag ensam hemma, Mannen ska spela tennis. Alla spelar tenniiiiiiiiiiiis...ha ha ha!!

Så mycket mer händer inte just nu, eventuellt fika med Maria idag på eftermiddagen...vi får se.


P.s ............precis när jag skrev detta så ringde de. Inga roliga direktiv men men är man med i leken får man leken tåla!
D.s

Fridens!

Gomöra!!

Solen skiner och hoppet är på väg tillbaka. Tyvärr ändrades plusgraderna ute till minus ganska snabbt, men jag tror att våren är närmare än vi tror =)

Igår skulle jag gått på massage och ögonfransfärgning men jag var sååååå trött. Medicinen jag tar just nu totalnockar mig. Nu är det bara en vecka kvar till besöket till RMC, får se vad de säger.

Sitter och gluttar på Vakna med the voice. SMS-boken Vakna eller Dö har kommit nu och det var så snygg framsida. Klockren!!!

Denna vecka har jag ett lite större projekt att ta mig an. Vi skulle köpa nya hyllor till sovrummet på IKEA. Det fanns i tre färger, furu, svart och röd. Ingen färg vi tyckte om så vi bestämde oss för att köpa två i furu och betsa dem vita.
Jag blev skitglad när jag hittade en i fyndet i torsdags när jag gick på IKANO med Anna.
Var så exalterad att jag glömde köpa kattmat. Det ordnade sig sen =P

Såååå i lördags när vi åkte till IKEA för att köpa hylla nr 2 fick man en känga (som alltid på IKEA) HYLLHELVETET SKULLE JU UTGÅ!!!!!!!!

Det fanns röda kvar.....mmm jättebra! Så nu måste jag slipa som faaaan, grundmåla och sen måla hyllorna. Lite jobbigt fast nu har jag något att sätta tänderna i ett tag.

Förresten, min handläggare på arbetsförmedlingen har gott upp i rök. Jag har mailat tanten 2 ggr utan svar.....jajja jag har gjort mitt denna månad i alla fall.

Nehe...nu ska jag gå och köpa tejp så jag kan plasta in köket och börja slipa!!

Fridens!

P.s Shoppade loss  torsdags och i lördags hade mannen spenderarbrallorna på, säger bara...ooooh shit!! =D D.s

RSS 2.0