Måndag igen!!

Men det gör inget, solen skiner i dag och det är riktigt fint ute =)
fast det är -19 grader ute så gå ute i dag, NO THANK`S

Det blir promednad senare ikväll i alla fall. En lång en. Vi gick inget i helgen, vi tog det bara piano och det var skönt att för en gångs skull inte ha massa måsten.

I lördags morse drack jag varm choklad med minimarshmallows i mmmmmmmmmmm så gott det var. Vi käkade på MAX på kvällen och massa annat gött till filmerna vi hyrt.

Vi hyrde Terminator Salvation med Christian Bale, Små skandaler med Jessica Biel och Prins Caspian från Narnia, vad han nu heter och American Pie, THE BOOK OF LOVE. Terminator var skittöntig, Små skandaler var okej och American Pie var såååååå dålig!! Det var 1 tim och 33 min jag aldrig får tillbaka.

Idag ska jag se om jag kan boka en massagetid. Fick ju det i present av Carola, Lovisa; Anna, Jossan och deras äkta hälftar i 30-års present. Gullfjärtar!!

Nej nu ska jag lata mig på soffan, kommer en gammal klassiker på TV 1000 CLASSIC om 25 min. Little shop of horrors med tönten från Ghostbusters, Feeeeed meeeee Seeeeymour hahahahahahaha =D

Fridens!

//Jojjo

P.s Började med medicinen igår morse, än så länge mår jag bra =) D.s


Suuuperfreeeeedaaaa!!!

Har nyss ätit sushi, mmmmmmumma vad gott det är!! Nu står Tiger på tangentbordet och buffar på mitt huvud, han är jättesöt men det går inte just nu =)

Skulle haft Carola och de andra brudarna här på kaffe i eftermiddag men de fick förhinder så vi får boka om, ingen fara på taket. Saker händer ju!

Bad KrilleBanan komma hem tidigare så vi kan dra ut och göra något skoj. Vi har pratat hela veckan om vad vi ska unna oss på lördag. Vågen visade ner 0,7 kg för mig i morse och 1,2 kg för mannen, GÖÖÖÖTT!!
Jag har gått ner 5,5 kg än så länge och Krille har gått ner 12 kg. Då får man unna sig lite.
Förslagen är, räkcrepés, friterad banan med glass, MAX hamburgare, enchiladas, chokladcroissant m.m.
Än har vi inte kommit fram till exakt vad det blir, men det blir nog bra. Jag vill i alla fall ha skogaholms-limp-macka med ost och varm choklad till frukost. Det var sjuuuuukt längesen!

I onsdags var jag med gammelgubben Charlie till farbror doktorn. Han hade kräkts länge och hade blod i avföringen...INTE KUL!

Men hon (veterinären) tyckte att han var pigg och fräsch för sin ålder och han hade inga tecken till infektion. Lever, njurar, hjärta och mage var kanon. Hon tittade på hans ögon och sa man kunde se om katter var gamla, hornhinnan skulle vara tunn och krusig. Charlie hade början till det men var inte där ännu. Det gjorde mig glad =D

I helgen blir det bilkörning igen. det går riktigt bra. Man kanske får körkort någon gång =P Söndag morgon kl 7 ska jag börja med medicin som sätter kroppen i klimateriet =( inte så spännande men men, it´s for a good cause =D

Måste rusa iväg nu, klockan sprang visst iväg...igen!!

Trevlig helg!

Charlie hos veterinären


Gick inte att ligga då kanylen var i vägen


Han var INTE nöjd


RSS 2.0