Glömde

Redovisade ju min folder i ÖSD, glömde ju nämna det =) Jag var ju inte helnöjd med resultatet men det funkade och min lärare Ingrid i medicinsk dokumentation sa: Jag köper den! (idéen alltså, inte köpa foldern)

Min IT-lärare sa att han var tvungen att be om ursäkt då han trodde att foldern jag mailade honom först var ett skämt. Vilket var ganska kul att höra. Jag med flera skrattade.

Men nu är det gjort, nu ska det fixas med det stora projektarbetet som ska redovisas i december. Jag har toksvårt att komma igång. Men va faan...det kommer =)

Lägger ut foldern här, så ni andra kan se. What the fuss is all about...hee hee!!

Det gick inte att lägga ut hela, får försöka någon annan dag.


Framsidan

Ain´t life grand????


Idéen med foldern är att det ska vara lite roligare att sitta i ett väntrum!


Jag fixade det!!

Ooooh shit!
Trodde aldrig att jag skulle hinna med allt. Men på en vecka har jag hunnit gå på bröllop(där jag var tärna, sprang som en yr höna för att fixa allt jag skulle, se till att brudparet var nöjda och hålla tal) och varit i Östresund i 4 dagar där jag haft prov och föreläsningar.

Bröllopet var jättefint, men GOD DAMN vad ont i fötterna jag fick av mina pumps. Mitt tal fixade jag i sista stund men blev väldigt lyckat ändå. Såhär sa jag:

Kära syster!
Det är inte så lätt att vara yngst av 3 tjejer, men det är säkert inte så lätt att vara äldst heller.
Men du är faktiskt en riktig ledare.

Du har stöttat mig i allt och varit min ledstjärna. Du har själv stått med båda fötterna på jorden och vetat exakt vart du vill komma.
Jag ser upp till dig och är glad och stolt över hur du och din familj vuxit fram.

Om du är hälften så bra fru till Jonatan som du är syster till mig, kommer han att bli väldigt lycklig, det är jag säker på.
Jag minns förresten när du sa att du träffat Jonatan, jag frågade dig då vem han var, vad han gjorde och vart han kom ifrån?
Då svarade du mig, åh..du ska se vilka blå ögon han har och värsta colgate-leendet.
Men då skulle du se ditt leende nu, på eran bröllopsdag och hur dina ögon glittrar.
Ni är otroligt fina och jag önskar er all lycka i framtiden. Hoppas ni får en underbar resa tillsammans.

Med dem orden vill jag säga: Jädrar va gött och utbringa en skål för brudparet!!! (jädrar va gött är ett uttryck min syster och hennes man använder ofta, det står till och med i syrrans ring =))

Tror ni jag grinade eller?? Det var jättesvårt att säga allt detta. Jag tittade på min syster hela tiden men råkade snegla på mamma och då var det kört.

Ja mamma förresten mådde jättedåligt på bröllopet, ringde henne från ÖSD med och då kräktes hon massor. 
När jag var i ÖSD kom nästa chock, mormor låg inne samtidigt som mamma p g a en kraftig hjärtinfarkt.
Nu får det faaan vara slut på tråkigheter. Fast mormor mår lite bättre nu.

Provet i ÖSD gick ganska bra, det firade jag, Susanne och Linda-Marie. Jädrar vad kul vi hade den kvällen. Eller hur? ;)
Nu är det bara 4 månader kvar på utbildningen. Det går så jäkla fort. Snart är jag trettiiiiiiiiiiiiiiiiiooo...aaaahhhhh!!

Min man och jag hade förresten 4-årig bröllopsdag när jag var i ÖSD, så vi firade lite i lördags =)

Gotta go, seee yaaaa!!


Möhippe-gänget


Syrran på möhippan


The weddiiing, kommer fler bilder senare


Herr och fru Lindqvist visar upp en riktig filmkyss


Soligt var det


Lilla mamma


Köpte en ny jacka igår, visst är den fiiiiin =)


Fina blommor bröllopsdagen till ära


På väg ut, me very cool =)


Mannen, also very cool




Tack!

Ville bara tacka alla goda människor, vänner och bekanta till och med främmande och anonyma för allt stöd under denna svåra tid. Alla samtal, hälsningar, sms med mera är enormt uppskattade. Man blir helt rörd över alla värmande ord och att andra bryr sig.
Så, TACK!! Från djupet av mitt hjärta till er alla underbara.

//Jojjo

Nähä minsann!!

Jag är helt slut!!!
Det var min näst sista dag på jobbet idag och jag känner att det ska bli skönt att inte tvingas upp på morgonen. Morgontrött som jag är. Vore det inte för att jag bor ihop med en kille och locket redan är uppfällt på morgonen skulle jag lätt kunna sätta mig och pinka på locket utan att märka något =)
Visserligen har skolan redan börjat nu och jag måste gå upp tidigt och plugga massor innan provet som är om 2 veckor. Men jag MÅSTE inte gå upp kl 6 i alla fall. 
Ska ju på bröllop nästa helg ochså, hela den helgen går bort. Känner inte alls för det........ Prov alltså.

Ringde mamma straxt innan jag skulle gå hem från jobbet. Hon hade suttit i en timme hos läkaren idag.
Hon fick beskedet att cytostatikabehandling skulle sättas in på en gång. Tumören var elakartad och det var den största tumör de någonsin sett. Inte konstig faktiskt. Mamma såg ut som hon var gravid i 9:e månaden när jag såg henne. Läkaren som opererade sa att den var stor som en fottboll och troligtvis har det smitit någon bit så nu letar de efter metastaser. Egetligen ville de lägga in henne nu på tisdag, men tan´ta var envis och sa: nähä minsann, jag ska på bröllop så det går inte!!!!! Och jag ska minsann inte ha någon peruk offentligt!!! När hon sa det kunde jag inte låta bli att skratta. Hon skulle se urdum ut i peruk och det vet hon själv. Men när vi la på började jag skaka i hela kroppen och min arbetskamrat sa åt mig att gå hem, så då gjorde jag det.
Jag känner att hela situationen är helt absurd. Känner mig helt tom...igen! Jag kan inte tänka. Gick hem som i en dimma och när jag åkte upp i hissen såg jag att jag var helt vit i ansiktet. Lika mycket som regnet piskar ner just nu, så gråter jag.
Min lilla mamma...jag älskar dig!

//Jojjo

RSS 2.0