Tolka det hur f*n du vill eller låt bli att läsa!!!!!

Jag bara måste skriva en liten rad eftersom vissa av dem jag känner missuppfattat mitt förra inlägg.

När man sitter och funderar på vad man ska skriva så blir det oftast det som faller en in. Jag har väldigt svårt att säga till mina vänner att jag tycker om dem eller älskar dem. Just därför har jag skrivit mycket om mina vänner, då jag tycker att det är lättare att skriva än att säga rakt ut. Brukar inte vara blyg, men nu blev det såhär.

En nära vän till mig blev allvarligt sjuk för ett tag sedan och jag blev väldigt rädd och ledsen att hon skulle dö!!!!
Det talade jag om för henne, men jag säger inte tillsäckligt ofta att jag älskar henne. Man gör väl inte det helt enkelt!

Nu betyder ju inte detta att jag inte bryr mig om alla andra, min man, syskon eller mamma med mera.
Jag bara kände att det var det jag behövde få ur mig när jag skrev mitt förra inlägg.
De som riktigt känner mig vet hur jag fungerar. Jag har mycket kärlek och omtanke att ge, men naturligtvis går min familj före allt annat.
Varje dag säger jag till min man att jag älskar honom. Men det gör jag till exempel inte till min mamma.

Det värsta jag vet är att bli tagen för givet eller falskt anklagad! Så SNÄLLA DU/NI som har svårt att tro att jag bryr mig, TÄNK OM!!!

Om du mot förmodan inte förstår mig eller kan ta det jag skriver om på MIN BLOGG, där NÅGRA av mina tankar återspeglas. LÄS INTE DÅ!!!!! 

//Jojjo

Snart är det jul!!

Nämen usch så jag säger...meen de e ju sant! Det går ju så fort nu när man börjar bli äldre :P

Nu var det ett tag sedan jag delade mina tankar och det har ju hänt en del sedan jag skrev sist. Men ja, vart börjar jag.
Har haft praktik nu i 3 veckor, inne på den 4:e så det är bara 3 kvar. Det rullar på, jag grejar och donar där precis som i somras.

Helgen den 26/9 var jag på Carolas 30 års fest, det var kul! Vi var 6 st (jag och Krister, Anna och Martin numera herr och fru Drie =) och Lovisa och Johan) som gick ihop och gav henne ett presentkort på nagelförlängning och det blev hon glad för!!

Danne och Carole


Jennie och Carola


Lovisa och Krister


Carola (faan så hälig du är =)) och Jag


På söndagen var jag och mannen på show i konsert&kongress och lyssnade på 4 olika komiker, bland annat Pablo Fransisco. Det var askul och jag skrattde så jag grät. Tyvärr tog jag inte med mobilen så jag kunde fota. Jag hade kollat fel på tiden, trodde att det började 21:30 men det började 20:00 och 19:50 stod jag i duschen ooooppppsss!!!

Nu i helgen var jag i Eskilstuna och hälsade på mamma. Det var en spännande och intressant helg =)
Mamma var jättesöt utan hår. Hon såg ut som en bebis med lite krulligt fjun. Hade mössa inomhus för att hon frös. Jag gick på stan i lördags och köpte 2 mössor och en sjal åt henne.

Som vanligt när jag går på stan i min gamla hemstad så ser jag inga kändisar alls, skiiiittråkigt.
Men i fredags fikade jag med en go vän och vi bubblade som aldrig förr, det var kul!! Synd bara att hon skulle åka och vi inte hann pata mer. Men det går ju fler tåg...till Eskilstuna =D

Nästa gång jag åker får jag åka mitt i veckan och stanna lite längre så jag hinner med allt. Har lovat att putsa fönstrena hos mamma och byta gardiner.
Har även lovat att träffa gullfjärten Malin att göra något skoj! Det ska hinnas med mycket nu. I slutet av oktober fyller min vän sedan 24 år tillbaka. Sen ska det göras massa arbeten i skolan som jag bara måste bli klar med för snart är skolan slut och man blir arbetslös.

Träffade på en klasskamrat i dag som frågade mig om diverse ämnen och uppgifter....som jag då inte ens tittat på...hee hee..det hinns liksom inte just nu.

Har massor att göra hela tiden. Träningen tar mest tid, 4 gånger i veckan...jajjemen!! Har även börjat övningsköra igen och det görs alltid innan träningen, så till nästa sommar kanske man har körkort =D
Men ni får se upp där ute, jag kör som en galning moahahahahahaha!!

Just ja, inbjudningskorten till min fest är skickade och alla borde fått sin inbjudan nu. Lägger ut här nedan hur inbjudan ser ut. Wooohoooo PAAARRTYYYYY!!!

Innan jag slutar måste jag ju bara nämna att jag blivit en flitig facebookanvändare efter att ha varit borta därifån i 2 år och jag är inte stolt att säga det men jag är beroende ha ha ha!

Må så gott alla vänner och bekanta och alla andra. Är otroligt glad för mina vänner utan er känns livet riktigt trist och då syftar jag speciellt på en vän...du vet vem du är. Puss på dig raring, du ä bäst!!

Tills nästa gång //Jojjo



RSS 2.0