Hallå där!

Shit vad tiden går! Jag skriver allt sällan numera. Har så mycket på jobbet och privat att jag knappt hinner fundera och skriva ner mina tankar.
I går kom min syster med familj på besök. Alvin har hunnit bli 6 och lilla Moa är snart 3 år. Moa är ett riktigt charmtroll och hon lindade mig runt sitt finger…lätt =D
Vi hade riktigt trevligt. Först fikade vi hemma hos oss, sen blev det lekparken (jag sprang till tvättstugan under tiden). På kvällen gick vi och åt på Gula Huset. Riktigt god mat och bra service. Kom hem tidigt och däckade i soffan… till en skitdålig film. Drive Angry med Nicholas Cage. Se den INTE!
Sov för den delen inte bra. Har jag inte gjort de senaste fem nätterna. Undrar vad det beror på :P
Jag vet att det delvis beror på foten. Det har tagit så sjukt lång tid med rehabiliteringen av denna krokiga fot att jag blivit gråhårig!! Fick visserligen en dörr på tån och fastnade i ett betong golv… men va faaan.


Det är mycket på jobbet nu. Massa massa massa pappersarbete, vi har varit på utbildning i Vadstena, jag är med i festkommitén ;) och idag var jag på ett litet möte om att vara med i utbildningsgruppen samt utbildningsansvarig för sekreterarna. Annars så tutar jag för fullt på bilskolan, det är nära nu ;)

Peace!


Vill bara hylla en riktigt cool kille =)

   


RSS 2.0