Vilken helg!

Oh, jösses vilket ös. Känns verkligen att man lever ha ha ha. Men kul var det. Vi hade middag här i fredags kväll och vi alla skrattade så vi grät. Det tackar vi en viss herre för =D
I lördags gjorde vi stan, de var längesen. Tyvärr var vädret inte så kul, det gick ändå.
Kvällen avnjöts i goda vänners lag i Malmslätt. Kanon god mat och hysteriskt kul. Jag skrattade även hemma och hade fan träningsvärk i magen igår.

Blev dock lite drama med en utav tjejjerna.....men jag säger bara. Gör som du vill!!! Det är ditt liv och ingen kan leva det åt dig. Gör det som känns bäst för dig. Jag tycker inte illa om dig för det. Åk på semestern och vila upp er.....Så nu skiter vi i det!!

Nu har jag bara en vecka kvar, sen börjar jag jobba. Men än så länge känns det låååååångt borta.

Måste dricka te, är lite hes ;)

Mullenutt på er!


Superfredag!

Hoo hoo...idag är det full rulle! Dagen började med att hela familjen försov sig..baaahh!! Det gick bra ändå. Jag knatade iväg till sjuka huset idag för röntgen av tänderna. Usch, det var inte skoj men men nu kanske de kan dra ut mina kloka tänder utan att rycka sönder alla rötter =P

Det känns som om denna helg kommer att bli alldeles skitbra! Det behövs. Det har varit så mycket tråkigheter på sista tiden...som man inte kunnat styra över.
Droppen var när jag efter ett positivt besked från en enhetschef helt plötsligt fick andra direktiv. Då bröt jag ihop. Samma dag fick jag en spydig kommentar på facebook. Jag hade inte brytt mig i vanliga fall, men den dagen var jag redan så arg och ledsen att jag blev djupt sårad av den kommentaren.
Försöker glömma den nu, men den finns kvar där inne i hjärnbarken. Hade man kunnat styra kanske livet kunnat vara lite enklare, men nu är det ju aldrig det.

Ibland är mamma bra. Hon ger bra råd och hon talar inte om för mig vad jag ska göra, eller hur jag ska eller borde bete mig. Hon bara finns där.
Nu ska jag sluta lyssna på andra och bara lyssna till mitt hjärta. Måste även sluta läsa bloggar om andra som är i samma situation som mig. Trodde att det skulle hjälpa, men icke...blir bara värre. Snart börjar jag en behandling igen. Kommer göra allt annorlunda denna gång och det känns bra.

Min kusin sa några kloka ord igår, man blir lite stolt för vi är så lika ibland. Vi är precis som systrar. =) Hon har en riktigt vass tunga och förklarde vad facebook var igår. Det var så roligt att jag fick ont i magen. Det var en klockren kommentar som jag aldrig glömmer HA HA HA =D

Nej, nu måste jag förbereda middagen, gästerna kommer om några timmar.

Trevlig helg!.....det ska jag ha ;)


Sötfian Frida



Faaan så nöjd jag är!!!

Glömde väga mig i morse. Var inte helt kontaktbar ha ha. Får göra det i morgon istället. Men allt slit med motion och måltidsplan förra veckan gav resultat. Det har minskat 2 cm i midjan, 2 cm på röven och TRE cm på låren!!!! Jag firade med en apelsin och promenad i regnet ha ha ha. Såå jävla nöjd med mig själv!!!!
Var inte ens sugen på godis i helgen, åt lite glass. That´s it!!

Nästa helg blir det svårare. Vi får ju främmande på fredag och jag ska laga mat......lagar något bra =)
På lördag är vi bortbjudna på middag och de vette katten vad det blir då. Men det är skitsamma. De är jag värd. Får se om det blir utgång, Maria ville visst det.

I dag skulle jag sytt upp en massa byxor som legat på lager i flera veckor....som jag faktiskt kan ha nu =)
Men symaskinsfoten är spårlöst borta....knas!

Nu blir det mys i soffan!!


Glass och träningsvärken från helvetet!

Bra nyheter idag för maken! Jag håller mina tummar, men han borde klara det. Han kan ju för fanken charma sönder en sten =)

Igår var jag bara tvungen att äta glass. Som tidigare nämnt så hjälper det mot alla sjukdomar enligt svärmor. Det var lite tröstande men jag åt det mest för att jag fått en inflammation i gomen. Det var tokvarmt och gjorde SÅ JÄVLA ont!!!! Hade ju även träningsvärk från helvetet!!! Men i dag är det bättre och jag håller mig borta från godakerna. Tänkte visa vad jag äter just nu.


Lördagskäk, man måste inte äta MAX hamburgare ;)


Hemmagjord morotssoppa med grillad zuccini..mmmmm!


My favorite, fiskballar, bönsallad och ärtpuré...kan jag äta jämt!


Vegetariskt, laktosfri keso, bönsallad, avocado och ägg!


Ibland unnar jag mig efterrätt. Vaniljkesella med hallon...eller blåbär.




Nu ska jag straxt ut i skogen och bränna lite röv ha ha =D

Tankar och träningsvärk =)

Träningsvärk i hela kroppen. Jo ja tackar! De e då man vet att man lever =S
Jag känner muskler jag inte ens visste existerade. Körde hårt igår, men i dag får kroppen vila.......en stund i alla fall........tills det är dags för dagliga promenaden.

Annars så är idag en sådan här dag jag skulle behöva en vän. En som som ringer och bara snackar skit. Var längesen nu. Dagarna bara susar förbi. Man har ju sitt liksom. Börjar bli lite smått less nu, har gått hemma i snart 6 månader....suck!! Andra kanske glömmer hur det är att vara arbetslös?

Men man ringer inte så mycket längre, allt sägs via mess, mail eller facebook. Tänk vad beroende man blivit av internet och sin mobil...lite skrämmande tycker jag.
Ibland känner jag att det inte skulle göra något om jag tappade mobilen =P



Älskar den här bilden på min
kompis Carola, Hon är aldrig still ;)

Spännande!

Har skissat på två nya tatueringar som jag vill ha. Den ena ritade jag för två år sedan dock. Det kommer bli så bra!! Charlott från min klass i Medicinsk dokumentation har inspirerat mig. Men hur vet hon inte. =P

Gick 1 mil igår och det blev 13 500 steg...YES!! Skulle åkt till mormor idag, men maken blev nog snuvig av skogsluften, så vi blev hemma.

Imorgon ska jag sy gardiner...massa massa massa gardiner. Ska även ta tag i lite arbetsrelaterade saker som jag fortfarande inte gjort. Konstigt att jag aldrig har tid över, fast jag är arbetslös =D


Livet måste levas framifrån, men kan endast förstås bakifrån!

//Sören Kierkegaard

Knalla hit och dit!

I dag har jag knallat till US för lunch med gamla arbetskamrater, det var jättetrevligt. Tyävarr gick tiden alldeles för fort.
Sen knatade jag ner till stan för att möta Maria, vi tog en runda runt ån och sen gick vi å glodde i skyltfönstra =D
Av nya pjucken har jag fått skoskav......... aj aj aj!

Gick 18576 steg idag...woohoo! Egentligen tycker ju inte jag att det är så mycket. Det är ju sammanlagt cirka 3 timmar och andra jobbar ju 8 timmar per dag och kanske motionerar 1 timme efter sitt jobb. Jag har ju inget annat för mig liksom. Nu ska jag ju definitivt fortsatta även när jag börjat jobba. No more feeling sloppy!

Ikväll blir jag ensam igen, mannen ska spela tennis igen. Här i stan kostar det 400:- för 2 timmar, de e fan inte klokt!
Men han gör det inte så ofta och han tycker att det är så kul. Han blir som en tossig fjortis när han pratar om tennis. Han e rolig han =)

Just ja! Fick en kommentar om att byta namn på bloggen. Men till vad? Kom gärna med förslag. För Antibloggaren passar inte längre...tydligen hii hiiii =P

Mjau!



Swoooooosssccchhh!!

Sa det bara i skogen igår. Jag mådde piss men drog ut i skogen ändå. Blev piggare och det bara skvätte kottar och kvistar omkring mig ha ha ha.

Stegräknare stod på 12 005 steg när jag kom hem. KANON för å vara bakis =D
Gick och tänkte på att det bara är jag själv som kan få mig att må bra. Men det är svårt, man behöver en spark i röven ibland. Säger inte att allt blir bra av det, för allt är långtifrån tipptopp. Men en bra bit på väg och just i detta nu räcker det.

Men jag undrar en sak. Är det inte "comon sense" att hålla till höger när man går eller springer? Alla gick huller om buller och en del kunde springa 3 i bredd!!!

Medans jag var borta, bytte mannen däck. Oj oj oj vad svart han var ha ha.....men himla söt!
Nu ska det sprättas med bilen också. Jag har kommit långt, blir bara så jävla arg när bilen inte gör som jag vill. Har dock bestämt att jag SKA ha körkort innan 31, trots dum bil =P

Denna vecka blir full med massa måsten. Just idag blir det rensa-städadag. Måste ta tag i en del saker som jag skulle gjort för flera veckor sedan. Har slut på ursäkter till min jobbcoach =P

Just ja i slutet av maj är jag bjuden på fest hos en go vän. Det ser jag fram emot, ska bli så kul! Den människan kan få mig att skratta. Får se upp med vinet då..........


Folk skulle ha mer fritid om det inte vore för att alla fritidsaktiviteter som tar tid!

//Per Bracken.




Bakis och skakis!

I går var de fest, jävlar i havet....hoo hoo å vad full man blev. Men det var askul. Somnade kl 4 i morse. Däremot var det inte lika kul att vakna kl 9 å fortfarande vara full =D
Törstig var jag som ett as. Kände mig som 20 igår, men 92 idag. Usch, de märks att man är äldre och inte klarar av att dricka så mycket längre.

Ska försöke vila så mycket som möjligt för jag tänkte ta en promenad senare, så min stegräknare kommer till användning.
Mitt mål är att gå minst 84 000 steg på en vecka och det har gått strålande hittills, trots att jag varit sjuk. Hade tänkt gå varje dag för resten av livet. Det mår jag bra av.
Men just nu har jag ett STORT mål och jag ska vara framme i juni-juli. Inte många som vet om det. I ärlighetens namn så skiter jag i det och det spelar ingen roll för det är bara jag och mannen som ska vara där he heee!!

Nu blir det soffläge!

Mjau 

Neurokirurgen here I come!

Nu är det helt klarrt! Kontraktet är påskrivet och vi är äntligen överens. Så nu börjar jag jobba 7 juni. Det blir klirr i kassan och det behövs när man är fattiglapp.

I helgen ska mannen montera upp glasluckor på våran tv-bänk. Det kommer bli såååå snyggt! Vi ska även sätta upp hönsnät på balkongen så att katterna kan vara där ute utan att man kissar på sig. Tiger har ju en förmåga att balansera sin ENORMA kropp på det smala räcket och på fönsterbrädan där det är fritt fall nedåt två våningar. För några år sedan när vi bodde på tredje våningen, hade vi glömt balkongdörren öppen (varm sommar). Då hoppade han ut och var borta i 3 dar. Det var de längsta dagarna i mitt liv! Så NEHEE TACK!

Mannen är duktig, han grejar och fejar. Det är lite mysigt när vi grejar båda två. Han är mitt liv och mitt allt och jag kan faktiskt inte leva utan honom! Vi har gått igenom så sjukt mycket. Både tråkigt och roligt. Men vi har blivit starkare och kan gå vidare. Vi har snart varit tillsammans i 9 år och i sommar har vi varit gifta i 5 år. DE E KÄRLEK OCH KOM INTE Å SÄG NÅGOT ANNAT!!!!

Egentligen tycker jag att det är konstigt att min man överhuvudtaget vill leva med mig. För de som inte känner mig så kan jag ju berätta att jag har någon form av Tourettes syndrom.
Det kommer en massa konstigheter ur min mun och jag fungerar så att när jag ska säga en mening så förkortar jag den för att det ska gå fortare att säga. I mitt huvud låter det normalt. Men det som kommer ut ur munnen kan vara riktigt pinsamt ibland. Men även väldigt roligt...om man nu har kiss-och-bajs-humor som jag och inte är allt för pryd =D.

Några exempel på detta kan vara:

Satt på en arbetsintervju en gång och de bad mig berätta om mig själv. Det jag skulle säga var att jag gillar att pyssla, knepa&knåpa och är inte knusslig med att ta tag i aktiviteter på arbetsplatsen.
MEEEN, det jag säger är något helt annat. Säger att jag gillar att knulla. JAAA de e sant! Som tur var fortsatte jag att prata fort och de hörde nog inte, för jag fick jobbet =D

En annan incident utspelade sig när jag och min man stötte på en gammal lumpar-polare till honom och main man säger:
-Det här är min fru Jojjo.
-Hej, Mikael
-Tack
Jag skulle säga trevligt, men men jag styr inte över munnen ha ha ha.

En kväll hade vi beställt pizza och fick kuba-cola till. När vi ätit färdigt skulle jag ta ut disken och SKULLE fråga min man om han var färdig med allt och drukit upp sin cola.
Men jag säger: Är din kuk färdig?

Det är som sagt väldigt pinsamt och jag kan bara be om ursäkt i förväg om ni råkat ut för min Tourettes. Sorry, that´s me =)


Nu ska jag ta mig en kopp java och kanske till och med en bulle. Det har jag förtjänat =D

Fridens!


How´s it hanging??

Här hänger det verkligen! Jag fryser och svettas om vartannat. Orkar göra nada.....men snart är jag tillbaka med promenixarna igen.

Köpte ju en ny stegräknare i lördags, så i söndags blev det 16485 steg i måndags 14819 steg. INTE ILLA för en arbetslös =)

Har börjat äta i mina gamla spår igen och det känns skönt. Alla de kilona jag gick ner förut gick jag upp + 2 kilo till under min jobbiga behandling. Men så fort jag känner mig bättre ska jag ta tag i skiten igen och på vågen ska det visa ner ner ner. Har ju visserligen lyckats minska 2 cm vardera på rumpa, lår och midja.....på något sätt =P

Vi införskaffade oss även ny soffklädsel i lördags som är sååååå snygg!! Tyvärr la ju Charlie världens spya i den ena soffan, bara ett dygn efter att vi satt på klädseln =S
Men kloningen verkar vara borta. Har sprutat på en ny produkt som innehåller kattens ansiktsferomoner så att de blir tjenis med soffan istället. Peppar, peppar =)

Före och efter....snyggt!!!


Mina nya pjuck =)


Börjar bli långhårig och då var detta ändå 2 månader sen.........jaa
jag vet att jag ser galen ut =P


Vad säger man? Vill bara äta upp henne så söt hon är


Mysigt i nya soffan =D


Kräk-Charlie


Sushi. En av mina luncher....gott!


Kyckling...också gott!




RSS 2.0