Schhhhhhääääääääää

Jag är helt slut! Känner mig som en sommarjobbare som bara är 15 år. Vilket jävla tjat. Jag blir kollad heeeela tiden och jag är så jäkla trött på det. Jag är faktiskt vuxen och kan ta mitt eget ansvar. Jag är inte på jobbet för att hjälpa till. Jag är anställd som jämnlike för faaaan.

Var så arg idag att jag blev illröd i ansiktet. Jag blir inta behandlad med respekt. Ogillar starkt människor som har kontrollbehov utöver det normala. Hjälper inte att säga ifrån....tydligen.
Har sagt ifrån vänligt men bestämt. Men nu skiter jag i det!!!

Igår gick jag och mannen en 3 timmars promenad och rensade tankarna. Det var skönt. Nu i helgen ska vi bara softa. På måndag tänker jag stänga av öronen.

Kämpar!!!

Mjau på er!!


Schhhhhhäääääääää

Hallååååååå!!

Så himla fint väder i dag! Men jag måste jobba TYPISKT!!! =D
Igår körde jag bil och det gick kanoners kaniner. I juli ska jag ta 2 test lektioner för att se hur mycket jag kan tänkas behöva köra. SPÄNNANDE!!

Lunchade med kollegorna på Belvederen igår och det var så gött! Senare ska vi ha picknick i trädgårdsföreningen, men jag vet inte riktigt när.

Vägde mig i morse, på vågen står det still just nu, men ytterligare 1 cm har det minskat på mina mätställen ha ha ha. Märks på kläderna också, sitter som potatissäckar =P

Nehej, nu ska vi ut på promenad igen. Måste jobba av den jordnötssmörs-kola-kakdegs-choklad-glassen jag åt på fikat idag.....fast jag var värd den kan jag lova.


Don´t worry be happy!


Veckan som gått....

Ja vart tog den vägen??? Fort gick det och trött som ett as varje dag. Inte van vid att jobba. Varje kväll efter promenaden satt jag med ett halvt öga uppe HA HA HA. Mycket strul på jobbet, men jag slog näven i bordet och sa ifrån. Kändes så jävla skönt!! Var stressad hela veckan för det.

Igår var vi på student. Det var sååå roligt. Gud vad vi skrattade. Det var på samma skola som jag gick så jag fick duktigt med flash back =D
Regnade som fan, man blev plaskblöt! Hann springa hem till mamma en snabbis, hon hade världens afrokrull till hår. HA HA HA.
MYCKET bra musik på alla lastbilar. Mattias lilla gubben som jag är ingift moster åt var så fin och man blev helt tårögd. Minns när han var liten, räckte mig till magen och frågade med pipig röst om det fanns god glass i Linköping HA HA HA. Nu är han längre än mig och har världens basröst.
Han blev nöjd med presenten och visade sin kärlek till sin morbror...det var så gullligt. Synd att man inte träffar honom och hans 2 år äldre bror Daniel oftare. Kom hem sent men det gjorde inget.

Idag har jag gjort något så ovanligt som att ta det lugnt. Det måste man ibland. Nu blir det snart lite filmmys innan en ny hård vecka på jobbet.

Mini-jag och STORA grabbarna!


Lilla morbror i mitten =P



Så blev klänningen på


Så blev håret, rätt nöjd med det. Fast detta var på vägen hem och inte
alls lika snygg som det var när det var nygjort =)





Fredag igen!

Tiden bara springer iväg. På måndag börjar jag jobba. Det kommer bara säga svossch så är sommarjobbet över också =D
Sen ÄNTLIGEN till hösten!

Nu i helgen blir det toppnoch! Massa mysiga saker och det börjar egentligen redan ikväll....fast ändå inte ha ha =P
Det kommer bli såååå bra!!!

I går var jag på stan och åt glass med Anna och Axel. Det var jättekul. Trodde ett tag att Axel kallade mig för mormor, fast han sa blomma...men väldigt otydligt ha ha ha =D. Kallade mig för nanina sen.
Han har blivit väldigt stor och jag fick för mig att han fyller 3 år, men 2 år är det bara.
GASS, GASS, GAAASS vrålade han och när han fick det vrålade han MER, MER, MEEEER så himla söt.

Övningskörde igår med, det gick jättebra. Nu ska jag snart börja på bilskola hi hii. Köpte även utstyrsel till studenten vi ska på nästa helg. Det kommer bli skitsnyggt och jag blev riktigt nöjd.

Neheej, nu måste jag rusa, har massor att göra inför kvällen och helgen.

Mjau!

Klänningen jag ska ha.....
....ja med en massa tillbehör förstås =)


Axel såg pippi överallt, hur kan man ju undra när ingen annan gjorde det

RSS 2.0