Jag har semester =)

Jajjebrajje! Två veckor har jag semseter. Har varit en del hos läkaren, är i den där jobbiga svängen igen med mycket blodprov, ul och medicin. Mår ganska kasst just nu. Nästan som influensa. Hade varit rätt jobbigt att jobba nu.
Annars har jag inte så mycket inplanerat och igår hade jag faktsikt riktigt tråkigt.

I dag däremot knallade jag på stan och hittade massa saker till julfesten. Provsminkade mig när jag kom hem. Blir inte riktigt som jag tänkt mig, men det blr nog bra med hela munderingen. Igår köpte jag en matta på Rusta som jag ska sy. JA EN MATTA; HA HA HA!! Nu hoppas jag att jag kan gå också.
GOD DAMN vad jag hittade snygga kläder...som jag kunde ha! Kunde nästan klämma på mig XS i byxor, helt otroligt. Stod dock i valet och kvalet om jag skulle köpa dessa magiska byxor som jag nu kollat in i flera månader. Gjorde jag ju inte.......Men jag hängde undan dem tills imorgon =D

På fredag ska jag vara hos läkaren TIO ÖVER SJU på morgonen, KUL DÅ!!!! :@ Sen ska jag hem till Linda och grejja en massa inför julfesten och senare...mycket senare ska jag till Hamlet och kolla in ett band. En kille.........man på jobbet som spelar i det. Det ska bli skitkul. Vet inte om de är bra eller inte =P


Det här köpte jag =)


Såååå snygga byxor


Svart funkar alltid!!

Nu har jag bestämt mig!

Jag är med i festkommitén på jobbet och planerar just nu inför julfesten vi ska ha den 1/12. Nu är det ju inte helt säkert att jag kan vara med men jag planerar för att jag är det. Troligtvis så blir det så =D

Igår bestämde jag mig för vad jag ska vara. Det kostar ju lite med utstyrsel så jag började med att titta på vad jag redan har. En hel del, men jag måste sy om och greja. Måste köpa: Vit mascara, vit kroppsfärg, glitter kajal, ögonskugga, glitterspray och en vit fjäderboa ha ha gissa vad jag ska vara för nåt!

Temat för julfesten är film så det är en skådis jag ska gå som, inte vilken som helst heller. I mitt huvud ser allt tåppen tåppen ut. Har beställt en lååååång blond peruk som jag ska greja till.
Den här skådis-utstyrseln passar ju mig bra (tänk snö och is), jag gillar ju vintern och har redan blivit kallad bitch på jobbet ;) ha ha ha.

See ya!!

Vad kan det vara??? =)


Humor i all ära =)

Jag har inte så mycket nytt att berätta just nu så jag tänkte fortsätta med med favoriämne HUMOR!!
Eftersom jag har lite kiss&bajshumor och alltid spelar pajas, tycker jag det mesta är kul. Kan även förvränga saker som kanske inte alls är så roliga. En av de saker som jag tycker är roligast är att läsa. Jag kan t ex inte gå förbi en busskur eller någon skylt av något slag, utan att läsa. Ibland har man tur och hittar något vansinnigt roligt =D


Inne på ICA Maxi har de en liten korvmoj (kan vi kalla det). Där stannade jag en dag och gapskrattatde.


Coop Extra, där är det läskigt!



Vampyrer gillar ju jag, var finns de? =)



Denna dikt fick jag av min bästa vän Malin, visst var den fin?!



Man får alltså INTE dricka vin när man är gravid!


Hittade denna bild när jag rensade på datorn. Det var jäkligt kul då..1997 och kul nu med.


Appropå korvmoj!!!! Var hemma hos Linda i går..nä förrgår...kl är 04:33 på morgonen nu....svammel svammel. I förrgår!
Där grillades det korv, eller hon hade en fin liten bordsbrasa som hon köpt på Cervera. Vi blev bjudna på korv och jag fick ju för mig att vi satt runt lägerelden och grillade korv =D Min plastgaffel överlevde inte grillningen . HA HA HA!!

Over and out...for now!!

 
   

Humor eller inte??

Knäpp humor har jag alltid fått höra att jag har och det här är väl inte det värsta men det var bra kul!
Var på stan i lördags och då hittade mannen den här =D


Jag har bara druckit EN kopp kaffe idag!!

Nedan följer lite bilder jag lovat. Bättre sent än aldrig =)

Min fot op-dagen, fan vad groggy jag var


Borttagning av stygnen efter 3 veckor


Jag med min fula specialsko. Är på väg till Motala för att avsluta behandlingen efter 7 veckor.


Fick så fina blommor av mina arbetskamrater när jag kom tillbaka, de hade saknat mig =)


På kurs i Vadstena, partyt var på mitt rum =P


Nåt nytt till middan??


Bara älskar denna bild!!! Jag är smal och snygg i håret. Petter är tokglad. Kan inte bli bättre =)


RSS 2.0