JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ MIN OTUR!!

Julfesten blev lyckad! Lite si och så med maten men jag tror att alla över lag var nöjda. Många roliga karaktärer. Rambo, Shrek, Braveheart, Hattmakaren med mycket mera :)
Jag mådde dock ganska dåligt hela kvällen. Dansa var ju uteslutet, försökte men nä det gick inte att skumpa runt.

Idag var första dagen tillbaka efter semestern. Det var intensivt må jag säga. Exakt idag på dagen har jag jobbat 1 år på akuten :)
Satt i receptionen och som vanligt får man tjafsa om DE FÖRBANNADE JÄVLA PARKERINGSTILLSTÅNDEN!!! Jag höll på att slå en pärm i huvudet på en tjurig gubbe.
På eftermiddagen hade vi sekreterarmöte, där vi bla. tog upp detta om parkering. Det rådde stor förvirring över det mesta och jag är inte säker på att vi redde ut...nåt...över huvud taget. Jag skrek och levde rövare. Borde nog inte varit med, men jag hade grejer att ta upp.
Det var skönt att komma ut därifrån, levande. Knatade hem i kylan och var rätt nöjd ändå. Så kommer jag hem och öppnar posten...då gick andan ur mig!

Jag har tragglat igenom livet med många motgångar. Alkoholiserad och psykotisk pappa, mobbing i skolan, mobbing på jobbet, idioter till pojkvänner osv. Den största motgången i livet har varit att inte kunna få barn(orkar och vill inte gå in på detaljer).
NU ÄR JAG SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ MIN OTUR SÅ ATT JAG KRÄKS!! Jag kunde inte ens trösta mig med en lussebulle idag för att jag missat några russin. JAG HATAR RUSSIN SOM GÖMMER SIG I LUSSEBULLAR, DE ÄR ÄCKLIGT!!!!!!!

Orkar inte ens skriva på den här skitdatorn, så nu lägger jag ner!

Fuck you later!

RSS 2.0