Fyra stycken och en femte på väg…….

Jag har ofta fått frågan, varför har du gjort den tatueringen eller varför har du så många? Varje tatuering jag har representerar något i mitt liv och hur jag är.
Gjorde min första tatuering som 17-åring och har inte gjort min sista. Tror att den jag ska göra snart, som 31-åring är den sista…men jag bara tror…man vet liksom aldrig hur livet kommer att bli =D
Egentligen är det ingens business men här kommer en förklaring.

Tatuering nr:

1, Svart taggig Tribe på överarmen: Gjorde jag sommaren innan min 18 års dag. Har haft en berg-och-dalbane uppväxt med helvetes skolår och en psykiskt terroriserande och alkoholiserande pappa. Kände att jag klarat mig trots detta taggiga hinder. Jag var snart 18 och fick bestämma själv. HA!!


2, Svarta ormar på handleden:
Gjorde jag som 19-åring. Lyckan kommer och lyckan går….ja under denna tid var jag kluven och slingrig. Tyckte denna satt som ett smäck!


3, Svart sol men Yin&Yang på fotleden:
Gjorde jag ett halvår efter ormarna, kom på då att livet inte var himmel eller helvete. Det fanns något mitt emellan också. Kände att jag fått balans i tillvaron.


4, Svart drake med röda ögon och röda rivsår på ryggen:
Gjorde jag efter att jag fyllt 20. Jag kände mig stark och kunde försvara mig med näbbar och klor. Faaan den som försökte trycka ner mig!


Nu ska jag snart göra nummer 5, återkommer om varför och hur den ser ut =D


Var dig själv, det är jag!

Detta är inte min! Men den var bra =D


RSS 2.0